BiografieHANK ADAMS

Hank Adams Geboren in de Jordaan, getogen in Amsterdam Hij is niet alleen een rasechte, sympathieke Amsterdammer, Nee Hank is bovenal een getalenteerd entertainer. Die z`n publiek onmiddellijk weet te boeien en te beroeren.

Uiteraard is hij een veel gevraagd artiest op feesten. Geen enkel genre is hem vreemd. Een van zijn grote liefdes is dan ook musicals. Hij zong dan ook jaren in een operette-koor. En dat is dan ook duidelijk te horen. Hank Adams kreeg landelijke bekendheid door hits zoals, You are my primma donna,en Jij bent van mij. Hij stond daarmee hoog in de landelijke top Radio Noordzee Dat resulteerde in een aantal cd singels en een cd album. geproduceerd door De heren Gaby Dirne , Co van Raaijen. En de Buma NL Award winnaar Edwin van Hoevenlaak.

Hank heeft een klassieke opleiding gevolgd. Dat bleef niet onopgemerkt,daar kwam een samen Werking uit met oa Marco bakker en Johnny logan. Hank heeft ook meegewerkt aan het tros programma een Ster in 40 dagen het gevolg daarvan een cd singel. Met titel Zonder jou om me heen. Zo heeft Hank ook meegedaan aan de vooral doorgaan, Show met Barry stevens,Ruth Jacott. Waarbij hij hoge ogen gooiden in het lido van het Holland- Casino. Zijn echte bekendheid kwam met het tv programma, van SBS6 Bloed Zweet en Tranen. Inmiddels zij er 7 cd singels en 1 Album uitgebracht. Zijn nummers zijn te beluisteren op Spotify en Itunes. Zo ook zijn nieuwste singel Mei 2020 Ik kom terug Hank is een liefhebber van het levenslied. Maar schroomt het Engels repertoire niet.