BiografieMARTIN DE JAGER

Hallo mijn naam is Martin de Jager,

Van kleins af aan verslaafd aan de Nederlandstalige muziek, maar nooit nagedacht om zelf te gaan zingen. Na een paar keer op het podium te hebben gestaan als jochie van een jaar of 15 heb ik het nooit doorgezet. Vanaf mijn 39e ben ik de draad op gaan pakken en niet geheel zonder succes, wat de eerste jaren een hobby was is uitgelopen tot een wekelijkse weekend programma door heel Nederland en daar buiten zoals: zuid Spanje en Gran canaria. Ondertussen heb ik twee singels gemaakt, de eerste singel is dan ook gericht aan mijn steun en toeverlaat mijn vrouw, genaamd jij bent het mooiste wat mij zomaar overkomen is.

Mijn tweede singel is een duet met Gerrit Denekamp genaamd, wij hangen samen wel de slingers op, en dat kon niet missen want dat is nou juist het gene wat ik het liefst doe, feest maken. Je kan mij vinden op Facebook onder Martin de jager en Instagram Martin muziek, daar staat alles op wat je maar wilt weten.
Martin de jager.

Ik heb nog geen moment spijt van gehad van mijn besluit om een samenwerking aan te gaan met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. In januari 2019 verscheen de eerste productie uit deze studio getiteld “’k Laat mij niet zeggen hoe ik leven moet”. De opvolger “Vanavond is mij niets te veel” zag datzelfde jaar in september het levenslicht. Met “Ga weg dan”, geschreven door A. Antonissen hoopt hij wederom veel airplay te behalen.

‘Het idee om de bestaande track “Nou ga dan” van Bobby Prins compleet te verbouwen kwam van een vriend van mij. De originele rock-‘n’-roll invloeden zijn door de accordeonpartijen van Daniël Metz en het gitaarwerk van Marcel Fisser vervangen. Wat Frank ervan gemaakt heeft, is gewoon geniaal. Ik ben echt heel trots op de kwaliteit die hij weer heeft geleverd. Ik heb lang getwijfeld om de single nu uit te brengen. In eerste instantie was de planning afgelopen maart, maar in overleg met mijn promotor Dennis van der Kraan, is wijselijk besloten om dit uit te stellen. Om het nu weer op te schuiven was geen optie. De locatie van de clip kreeg ik getipt door een vrouwtje uit Sneek. Zij gebruikte deze oude CAV fabriek, gelegen in Oldeberkoop, voor het maken van fotoshoots. Toen ze mij een aantal afbeeldingen liet zien, was ik meteen verkocht’, glundert Martin.

‘Ga weg dan’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 21 oktober 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar, maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door RTV Mediaproductie is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.